Ботев ПловдивФутбол

Нова сензация в пресата: Неделев в ЦСКА-София

Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев предпочита да продължи кариерата си в ЦСКА-София, ако се стигне до преминаването му в друг български клуб, излиза със сензационно заглавие в.”ТемаСпорт”.

Плеймеикърът е отрязал по-рано през седмицата Лудогорец, който бе много настоятелен за привличането му. Разградчани дори са изпратили свой представител в Пловдив, който да преговаря с играча, но Неделев е бил категоричен, че не желае да продължи кариерата си в Лудогорец.

Той не за първи път казва “не” на хегемона. В последно време се говори, че креативният халф почти сигурно ще напусне Ботев през лятото, а с постъпленията от трансфера канарчетата ще могат да укрепят бюджета си. Наскоро Неделев призна, че ако се раздели с любимия си Ботев, в България предпочита да играе в ЦСКА-София или Левски. Армейците обаче са му най на сърце след родния Ботев и това е една от причините той да откаже на Лудогорец.

Припомняме, че в края на март Неделев се срещна с фенклуба на ЦСКА-София в Разград преди контролата с Босна и Херцеговина. А по време на гостуването на Ботев на “Армията” от плейофната фаза от първенството привърженици на ЦСКА ръкопляскаха на Неделев. Самият той им отговори с одобрителни жестове. Преди десетина дни пък фенове на червените проведоха анкета в социалните мрежи кой футболист от българското първенство искат да видят в отбора. Допитването бе спечелено именно от Неделев, и то с огромна преднина останалите.

ЦСКА-София следи ситуацията около 25-годишния плеймейкър и не е изключено в даден момент да предприеме действия около евентуалното му привличане. Припомняме, че Майнц 05 държи 60% от правата на полузащитника. Този сезон Неделев записа 33 мача и 9 гола в Първа лига, като бе използван основно по десния фланг на атаката.

Тодор Неделев отказа на Лудогорец – врече се в любов на Ботев (Пд)

Подобни

3 Коментара

  1. Да…..и утре пак ще си остане верен на село! То майче само по медиите го искат?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker