бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Ники Неделчев си тръгва от Локомотив

Председателят на Сдружение “Обединение за Локомотив” Николай Неделчев почти сигурно напуска клуба. Вече се подготвя официалното прехвърляне на акциите на сдружението, което държи 97%, на човек на финансовия благодетел Христо Крушарски, информираха източници от “Лаута”.

Настоящият шеф на черно-белите вече е разговарял с Крушарски, като в момента се търси човек, който да стане официален собственик. Самият Крушарски не желае да участва пряко в управлението на клуба. Крушарски обаче е категоричен, че ще инвестира сериозно в Локо в следващите 5 години, като неговият човек ще следи за разходването на средствата.

До няколко дни ще бъде насрочено акционерно събрание, на което прехвърлянето на акциите ще стане факт. След това ще има и промени в борда на директорите.

В момента в Локомотив Пловдив тече процедура по извършване на финансов одит на клуба. Целта на проверката е да се установи реалната финансова картина при “черно-белите”. Одитът е поискан от Крушарски.

Вчера Локо проведе интензивна тренировка под дъжда. На облекчен режим се подготвяха Мартин Камбуров, на когото бе изваден зъб, и Александър Тунчев. Пълноценно в заниманието се включи десният бек Пламен Крумов, който имаше сериозни болки в адукторите след мача с Берое от последния кръг.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

  1. Не им ли омръзна с това прехвърляне на акции, бе. Това е всяка седмица 1 от 3 новини за Локо е “”…прехвърлят акциите и почти сигурно новият собственик ще е…”
    Какво се случва в любимият ми клуб не мога да повярвам !
    Абсолютен хаос в ръководството! Такава апатия сред публиката никога не е имало ! Докато другите вървят нагоре и напред ние си седим на едно място като бабички и не искаме да тръгнем напред щото “модерното било тъпо”. Ниши не ни пречи на 300 400 ядро да си правим кефа ! Едно време другите взимаха пример от нас, сега ние трябва да вземем от тях !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker