бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Множество силни турнири за юношите на Локомотив (Пд) от набор 2008 в чужбина

Отборът на Локомотив Пловдив набор 2008 ще вземе участие в три престижни международни турнира. За по-малко от месец “черно-белите” надежди ще срещнат връстници от едни от най-силните школи в Европа на надпревари в Холандия, Германия и Турция. Това ще са и поредните участия на момчетата на Светослав Каламов извън България.

Първата надпревара е в Германия. Тя ще се проведе в периода от 18 май до 20 май в град Дюселдорф. В миналогодишното издание на турнира “черно-белите” записаха силно представяне, като се класираха на 6-то място в сребърния поток. Тази година възпитаниците Светослав Каламов са амбицирани за още по-добри игри и по-горно класиране.

Част от отборите, които ще вземат участие, са: Ювентус, Борусия (Дортмунд), Байер (Леверкузен), Зенит, Евертън, Бордо, Фулъм, Мидълзбро, Мюнхен 1860, Верона, Брьондби, РБ Лайпциг и други.

“Черно-белите” попаднаха в груповата фаза със следните отбори: Екселсиор (Ротердам), ТСВ 1860 Розенхайм, Рейнхаузен и шампионите от предните две издания на турнира – Лутън.

Вторият турнир, в който Локомотив ще вземе участие, е в Холандия. Той ще е от 1-ви до 4-ти юни в град Бреда. В надпреварата може да се участва само със специални покани, които се изпращат до избрани отбори.

Сред участниците в Холандия личат имената на ПСЖ, Атлетико (Мадрид), Ювентус, Тотнъм, Лестър, Уест Хям, Бешикташ, ПСВ Айндховен, Брюж, Андерлехт, РБ Лайпциг, АЗ Алкмаар.

Локомотив попадна в следната група на турнира: Уест Хям, Локомотив Пловдив, Адо ден Хааг, Бешикташ, Брюж, Турнхаут

Последната надпревара в чужбина е на 10 юни в град Истанбул. Локомотив ще бъде единствения отбор извън Турция, а пловдивчани ще мерят сили с Бешикташ, Истанбул Башакшехир, Бурсаспор, Фенербахче, Алтънорду, Касъмпаша, Баликезирспор.

В последните два турнира Локомотив ще участва по покана на Бешикташ, от където са оценили доброто представяне на набор 2008 на “черно-белите” и силните им игри в предишните им участия в турнири на международно ниво.

lokomotivpd.com

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker