Локомотив ПловдивФутбол

Матушев: Победата преди дербито беше задължителна

“Добре е, че отиваме на Ботев, след като спечелихме по категоричен начин днешната среща”, каза старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Неделчо Матушев, след победата над Верея с 2:0 в първия кръг за Купата.

Двубоят се проведе на стадион “Берое” в Стара Загора. Снощи пък се проведе среща между ръководството, треньорите и футболистите на “черно-белия” клуб, на която стана ясно, че няма да има санкции след поражението от Берое, пише topsport.bg

“Дойдохме в Стара Загора, за да спечелим и да продължим напред в турнира. Радващо е, че го направихме. Дадох шанс на футболисти, които по-малко играят до момента в шампионатните срещи. Въпреки това, стигнахме до успеха.

Сега започваме веднага да мислим за дербито. Добре е, че отиваме на Ботев, след като спечелихме по категоричен начин в днешната среща. Съхранихме някои от основните ни футболисти. Нямам представа каква е контузията на Христо Стамов, който бе заменен в средата на второто полувреме”, заяви на пресконференцията след мача Неделчо Матушев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker