бетано най-добър сайт за слот игри
ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) U19 постигна обрат над Пирин (Благоевград)

Юношеският отбор на Локомотив до 19 години победи като домакин с 2:1 Пирин (Благоевград). Срещата се игра днес от 15:30 на помощния терен на Лаута, а “черно-белите” стигнаха до трите точки след като изоставаха с 0:1.

В днешния ден на национален траур двата отбора почетоха с минута мълчание жертвите от катастрофата на автомагистрала “Тракия”.

Двубоят започна с гол от съблекалнята за Пирин. Гостите успяха да вкарат още в началните секунди на мача за 0:1. В следващите минути Локомотив потърси изравнително попадение. Първо шут на Алесандро Хожабрапур мина над целта, а две минути след това Петър Главчев бе близо до изравняване на резултата, но пропусна от близко разстояние. “Орлетата” отговориха с греда в 15-та минута. В 36-та минута играч на Пирин игра с ръка в своето наказателно поле, но главния рефер не отсъди дузпа. Минута по-късно Октай Юсейн реализира за Локомотив и изравни резултата за 1:1. Три минути преди края на полувремето Димитър Законов разтресе напречната греда на вратата на благоевградчани.

В началото на второто полувреме “черно-белите” стигнаха до пълен обрат. Петър Главчев изпълни прецизно пряк свободен удар и изведе Локомотив напред за 2:1. В 80-та минута възпитаниците на Димитър Палазов можеха да стигнат и до трети гол, но Мариян Тонев нацели гредата.

Източник: lokomotivpd.com

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker