бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) с последно “обиграване” на състава преди важните битки за Европа

Тази вечер от 20:00ч. отборът на Локомотив (Пд) гостува на Етър в двубой от последния кръг на група Б във втората осмица. Двубоят е без значение за класирането и на двата отбора, които вече знаят съперниците си в плейофите.

Ясно е, че след този мач “смърфовете” ще останат втори в подреждането на Група “Б” и ще се изправят срещу първия в Група “А” Славия в два мача в първия 1/4 финал за кво от тунира Лига Европа.

Единствената интрига е дали Локомотив ще успее да запише четвърти успех от четири мача срещу “виолетовите” през сезона, след капо вече спечелиха с 2:1, 2:0 и 1:0.

Треньорът на пловдивчани Бруно Акрапович има проблеми с много наказани и контузени футболисти, а капитанът Веселин Марчев не попадна в групата, защото “виси” с 8 картона и при нов ще бъде наказан за два мача.

В групата за мача попаднаха юношите от отборите до 17 и 19 години Филип Колев и Васил Иванов. 18-те допълват още Росен Андонов, Димитър Законов, Ванчо Траянов и Симеон Райков.

Във Велико Търново пък са амбицирани да прекъснат негативната серия срещу Локо. Воденият от легендата Красимир Балъков тим иска да запише успех за самочувствие, което ще им бъде нужно за решаващите битки.

Вероятни стартов състави:

Етър (ВТ): Иванов, Василев, Гълъбов, Пехливанов, Атанасов, Манев, Колев, Младенов, Руменов, Батрович, Почански

Старши треньор: Красимир Балъков

Локомотив (Пд): Милина, Велковски, Везалов, Булят, Абдулахи, Банович, Траянов, Райков, Умарбаев, Торета, Михайлевич

Старши треньор: Бруно Акрапович

Мач №100 за Димитър Везалов в елита

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker