Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив (Пд) – Първи или Втори в Група “Б”?

Тази ввчер от 20:00ч. на “Лаута” отборът на Локомотив (Пд) приема лидера в Група “Б” на “Втората осмица” Септември (Сф) в директен спор за първото място.

Това важи в особено за софиянци, които ако вземат двубоя ще дръпнат с 5 точки пред днешния си съперник кръг преди края и ще си осгурят лидерството в групата.

В момента пловдивачни са 2-ри с 36т., а техните съперници са 1-ви с 38т.

Досега двата тима играха три пъти мача помежду си този сезон. В редовния сезон “смърфовете” спечелиха с 1:0 първия мач в Пловдив, а в ответния двубой в столицатс Септември отговори с успех с 3:1. Първата среща от плейофа пък остана без голове и без победител – 0:0.

Макар да има значение за първата позиция в крайното класиране, срещата все пак не е на живот и смърт за отборите. Те са сигурни, че ще играят в баража за 7-10 място и да имат шанс да се доберат до Лига Европа. Мястото в крайното класиране ще определи единствено съперника, с който ще играят в следващия етап.

В състава на домакините няма особени кадрови проблеми. Единственият отсъстващ е наказания Муса Мохамед. Иначе треньорът Бруно Акрапович се очаква да заложи на Милина под рамката и Абдулахи, Везалов, Езе и Велковски в защита. Банович и Елитон ще са двойката опорни халфове, а Буна и Райков ще действат на крилата. Умарбаев ще бъде в ролята на плеймейкър, а атаката ще води Аралица.

В същото време проблемите в Септември не са никак малко. Дяков, Николов и Орачев са в лазарета, а Стоянов и Алвеш са наказани. Така Николай Митов се предполага, че ще пусне в игра галев на вратата и Генчев, Костадинов, Добрев и Елтон в защита. Чандържв и Меледже ще действат в средата на терена, а Тилев и Гади ще оперират на крилата. Атаката ще води Тошев, а зад гърба му ще бъде Галчев.

Вероятни стартовк състави:

Локомотив (Пд): Милина, Велковски, Езе, Везалов, Абдулахи, Елитон, Банович, Умарбаев, Райков, Буна, Аралица

Септември (Сф): Галев, Генчев, Костадинов, Добрев, Елтон, Чандъров, Меледже, Гади, Галчев, Тилев, Тошев

Главен съдиа: Никола Попов

Три промени в групата на Локомотив (Пд) за домакинството на Септември (Сф)

Три промени в групата на Локомотив (Пд) за домакинството на Септември (Сф)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker