Локомотив ПловдивФутбол

Локомотив влиза в битка за по предно класиране, без мисъл за дербито

Отборът на Локомотив Пловдив излиза за победа срещу Черно море, в мач от 17-ия кръг на “А” група.

Вероятните стартови състави на двата отбора може да видите ТУК!

“Черно-белите” до момента записват страхотна серия, след като в последните си седем мача те записаха четири победи, две равенства и една загуба от Лудогорец. Така на практика Локомотив вече не се намира близо до изпадащите, а с една победа днес, то “смърфовете” биха се изстреляли на осмото място в класирането.

В сряда момчетата на Христо Колев – Бащата срещат и тима на Ботев Пловдив в мач реванш за Купата на България. Първата среща завърши при резултат 1:1 на “Лаута”, като от щаба на Локомотив не обмислят да дават почивка на звездите си в мача с Черно море, за да са те свежи срещу “канарчетата”. Очаква се Колев да разчита на всичко най-добро срещу “моряците”, тъй като едни евентуални три точки биха били ценни за “черно-белите”. Единственият играч, който няма да е налиния за двубоя е Божидар Стойчев, който е с контузия, но на негово място се завръща Йордан Господинов.

От своя страна, Черно море в последните си седем мача записа пет победи и две загуби. Старши-треньорът на отбора от тича Никола Спасов също ще хвърли най-доброто срещу Локомотив, тъй като при една евентуална победа тимът му може да се окаже на 7-ото място.

Срещата е днес от 14:00 часа на стадион Локомотив в парк “Лаута”.

СРЕЩАТА ЩЕ МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ НА ЖИВО С TRIBUNAPLOVDIV.BG, А СЛЕД НЕЯ ЩЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ И МНОГО СНИМКИ И ВИДЕО В САЙТА НИ.

Какво мислят букмейкърите за срещата:

Най-добрият лицензиран онлайн букмейкър за България – Betfair поставя коефициент от 2.37 за отбора на Локомотив Пловдив срещу 2.8 за тима на България и 3.3 за равенство.

Възползвате от страхотната функция Cash out и бонус за “Добре дошли” започващ от 30 €. Регистрирай се и само сега вземи ексклузивната оферта от ТУК.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker