Ботев ПловдивФутбол

КПБП организира футболен турнир, вижте кога е той!

Клубът на привържениците на Ботев (Пд) кани всички футболни ентусиасти да участват във футболен турнир на терените на „Младежки център“ до Гребната база на 12.06.

Вижте цялото съобщение на организацяита, публикувано от TribunaPlovdiv.bg без редакторска намеса.

Уважаеми ботевисти,

с удоволствие ви съобщаваме, че на 12.06.2016 г. на терените на „Младежки център“ до Гребната база ще се проведе фенски футболен турнир под егидата на КПБП и „Кауза Колежа“.

Ако желаете да участвате е нужно да се запишете до 08.06.2016 г. в магазина ни на ул. „Нестор Иванов“ №1, както и на телефон 0899 1912 10. Отборите ще се състоят от 5+1 играча, като схемата и жребия зависят от броя тимове и ще бъдат обявени след крайния срок за записване.

Таксата за участие е 24 лв на отбор. Нека се съберем всички заедно и да отпразнуваме края на не особено успешния за любимия ни отбор сезон по подобаващ начин. Осигурили сме скара и бира за утеха на загубилите и подкрепа на спечелилите. Всички приходи от турнира ще отидат за „Кауза Колежа“. Разбира се, ще имате и възможността да станете част от Каузата на място. Очакваме Ви!

Източник: kpbp.bg

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker