Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Илиев: Лудогорец игра ли феърплей?! Ако ние бяхме направили това, щяха да кажат, че играем тото

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Илиан Илиев бе ядосан въпреки победата на “смърфовете” над Черно море, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Както е известно, „черно-белите“ няма да играят в Европа, тъй като Славия успя да вземе победа над Левски в последната минута на „Герена“.

”Не стана спектакъл, но важното е, че взехме трите точки. Направихме го. Има мачове в които трябва да играеш и такива в които да отмъкнеш трите точки.

Не сме в борбата за Европа, който каквото и да говори. Причината е, че не бяхме равнопоставени през цялото първенство. Лудогорец си освободи целия отбор. Ако ние бяхме направили това срещу Монтана, всички щяха да говорят, че сме играли черно или розово тото или че сме продали мача. Но ето виждате, че другите когато го правят е за благото на българския футбол.

БФС трябва да вземе отношение относно това как всеки може да подхожда за даден мач. Ако сега ни трябваше да победим в Благоевград, и Пирин си пуснат играчите в почивка, предполагам какво щеше да се говори, че са ни дали мача и тн. Докато сега за Лудогорец е за каузата.

Имаше тръпка в нас и в хората. Последния мач отиваме да победим, но сега разочарованието е двойно, защото сега имаме излъгани илюзии.

От всичко това страдаме ние. Като има интрига в първенството това не е феърплей да играеш с децата срещу третия в класирането. Изиграхме си това, което зависеше от нас.

Oще по темата:

Христо Крушарски коментира Битката за Европа пред TribunaPlovdiv.bg

Евровъзелът се заплита – Локомотив (Пд) остави сърцето си на Лаута, но Славия го съсече с гол в добавеното време на Герена! 

Лаута Арми с послание към Община Пловдив (снимка) 

Има ли феърплей в България, питат се на Лаута 

Христо Бонев: Искам да благодаря на Боби Михайлов, Венци Стефанов и Домусчиев за добрата работа 

Илиев: Лудогорец игра ли феърплей?! Ако ние бяхме направили това, щяха да кажат, че играем тото 

TribunaPlovdivTV: Камбуров: Причината за нашия възход е само Илиан Илиев!

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker