Локомотив ПловдивФутбол

Езе: Харесвам всичко в Локомотив и в Пловдив

Бранителят на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе сподели впечатленията си след днешното домакинско равенство на тима (2:2) в днешната среща реванш с Черно море.

“Смърфовете” отстъпиха на варненския тим с общ резултат 4:3 във финалния плейоф за 7-о място в Първа лига, а Езе взе участие и в двата двубоя. През изминалата седмица бранителят попадна в разширения състав на Нигерия за предстоящия Мондиал в Русия, като ще отпътува за африканската държава още утре.

“Нещата не вървяха добре за нас, много футболистите получиха контузии в хода на двубоя. Дадохме всичко от себе си да спечелим този мач, но не успяхме да стигнем до успеха. Не знам какво се случи. След като получихме първото попадение, нашият дух падна”.

“Искам да поздравя треньорския щаб, който ни мотивираше през цялото време. Вдигнахме значително нивото си и това е благодарение на тях. Всички 30 футболисти, които са попаднали в списъка на нашия национален селекционер, ще опитат да дадат максимума от себе си, за да играят на Световното. Харесвам всичко в Локомотив и в Пловдив. Надявам се да остана, но не мога да гарантирам това на 100%”, коментира Езе.

СНИМКИ: Тъжна нощ на „Лаута“! Локомотивската мечта за Европа се счупи на хиляди парченца…

СНИМКИ: Тъжна нощ на „Лаута“! Локомотивската мечта за Европа се счупи на хиляди парченца…

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker