Извън БългарияФутбол

Добри новини за ранената полицайка на Дербито, арестуваха над 20 левскари

Доста добра новина съобщи лекарят от ИСУЛ доц. Борислав Кючуков, извършил операцията на ранената полицайка вчера по време на дербито между ЦСКА и Левски (2:2).

Припомняме, че на полувремето жената бе откарана по спешност в болницата, след като от Сектор “Б” бе хвърлена бомбичка, която засегна окото ѝ и имаше опасност тя да изгуби зрението си.

Междувременно над 20 привърженици на Левски са били арестувани и откарани в различни полицейски управления в столицата заради неприятния инцидент.

Комисар Антон Златанов обяви след срещата, че феновете на Левски от сектор Б са били проверявани един по един след гледане на видеозаписите от охранителните камери на стадиона. Арестуваните са над двадесет. „В следствие на тази малоумна проява проведохме акция на входовете на стадиона.

“Окото няма да бъде загубено, което е най-важното. Операцията премина много гладко за този вид травми. Вероятно ще се наложи имплантиране на леща. Реална оценка на състоянието на зрението ще бъде дадена от три до шест месеца”, пък каза лекарят, който направи операцията.

“20 души бяха задържани вчера, образуване е досъдебно производство, издирват се и лица, които са били с маски по трибуните. Не е измислена система, която да ограничи вкарването на подобни опасни вещества.

Защо търсите пропуск в полицията? Да се замислим нормално ли е да се правят бомбички и да се хвърлят по хората. Търсете пропуски в обучението и възпитанието на този, който хвърли бомбичката. Държавата прави своето, има закон.

Трябва да има обществена реакция и непримиримост към подобни хулигански действия. Винаги се сблъскваме с това – много полиция, малко полиция. Колко полицаи трябва да има? Трябва заедно да се опълчим срещу подобни прояви”, заяви Маринов.




Снимки и информация: ”Блиц”

Безумие! Вижте какво предотврати още по-огромна трагедия на софийското дерби, можеше да се стигне и до смърт (СНИМКИ)

Безумие! Вижте какво предотврати още по-огромна трагедия на софийското дерби, можеше да се стигне и до смърт (СНИМКИ)

Безумие! Вижте какво предотврати още по-огромна трагедия на софийското дерби, можеше да се стигне и до смърт (СНИМКИ)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker