Локомотив ПловдивФутбол

Два от най-големите отбори във Франция искат Харуби

Напусналият Локомотив (Пд) вратар Ясин ел Харуби може да осъществи трансфер в Олимпик Марсилия или Страсбург, пише в.”Марица”.

Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>

Представители на двата елитни френски клуба вече са декларирали, че проявяват интерес към 26-годишния вратар.

През изминалия сезон марсилци се класираха пети и ще участват в Лига Европа, а тимът от града, където са базирани няколко европейски институции, се завърна в Лига 1, след като финишира първи в местното второ ниво на футбола.

От двата клуба изчакват да минат предстоящите два мача на националния отбор на Мароко. Очаква се Ясин да получи възможност за изява поне в единия от тях – приятелският срещу Холандия на 31 май и квалификацията за КАН срещу Камерун на 10 юни. Съгледвачите на Олимпик Марсилия и Страсбург искат да видят представянето му за националната гарнитура на африканците, преди да вземат окончателно решение за привличането му. Евентуален негов трансфер особено на „Стад Велодром” ще бъде огромна изненада. Марсилци са носители на първата Купа от Шампионската лига през 1993-а год. (през този сезон е преименуван турнирът на КЕШ).

Заложи сега на финала в Шампионската лига и вземи 100% Депозит Бонус в bet365 от до 100 лв. ВИЖ КОЕФИЦИЕНТИТЕ >>>

Френските медии пък наскоро информираха за интерес и на други два местни клуба – Монпелие и Рен към мароканеца с френски паспорт. Харуби е желан и от клубове от Гърция и Турция. Преди година и половина голкийпърът получи оферта от Кайзериспор. Турците обаче го искаха първоначално под наем, но тогава от Локо Пд не бяха съгласни с този вариант и поставиха цена от 1 млн. евро за правата му.

Доскоро се считаше, че той ще премине в ЦСКА- София. Дори се твърдеше, че Ясин има предварителен договор с червените. Близки до стража обаче обявиха пред Марица, че той желае да продължи кариерата си извън пределите на България, като предпочита да се завърне във Франция.

Преди броени дни мароканецът си тръгна от Лаута. Локо Пд няма да получи и стотинка при следващ негов трансфер, тъй като Харуби официално става свободен агент от 1 юни.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker