Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Дани Кики за реванша с Ботев: В Коматево ще е трудно, но Локомотив ще продължи за Купата

Ботев са калитковци. Затова изравниха в края на мача от статично положение. Винаги боли, когато ти изравнят в 93-ата минута, но като цяло ние сме си виновни. Играхме мъжки и трябваше да спечелим този мач, заяви Дани Кики пред Меридиан мач.

След като Локо е допуснал гол, е виновен целият отбор. Няма конкретна вина за нито един футболист. Абсурдно е да се обвиняваме един друг и да допускаме излишно напрежение. Гледаме напред и работим, за да намалим грешките в представянето си.

Наистина не съм виждал толкова слаб Ботев. Не играха нищо. Трябваше много по-рано да решим нещата.

Треньорът Христо Колев реши да ме замени, защото получих удар. Исках да продължа, но треньорът взе това решение. Надявам се да играя в следващия мач, но това е решение на Бащата. Убеден съм, че той е правилният човек за Локо. Резултатите сами говорят.

Не се сърдя, че съм резерва. Трябва да се доказвам и това е моята работа. Няма да мислим вече за изпадане и съперниците ни сами ще се убедят в това.

Убеден съм, че ще отстраним Ботев. Всеки говори, че на Коматево ще е трудно, но Локомотив ще продължи за Купата. Защото в този мач показахме, че сме едни гърди пред Ботев. Те са слаби, а ние сме умни. Трябва да продължим да се развиваме като отбор.

Когато дойде реваншът, съм сигурен, че ще сме още по-силни и тогава нещата ще си дойдат на мястото. Така, както искаме ние и нашите фенове.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

4 Коментара

    1. Давам по 1 милион на всеки футболист, при отстраняване на Локомотив , Барекофф ми е свидетел, а Доган ще оправи строежа…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker