Извън БългарияФутбол

Грандиозен скандал в Ювентус: Старши треньор и защитник се сбиха

Скандалите в италианския гранд Ювентус продължават с пълна сила. След като по-рано през изминалата седмица, старши треньора на тима Масимилиано Алегри влезе в конфликт със защитника Леонардо Бонучи, днес Гадзета дело Спорт публикува нов повече от грандиозен материал.

Припомняме Ви, че клубът наложи глоба на Бонучи след конфликта, който избухна между двамата по време на мача с Палермо. След това Алегри извади от групата играча за двубоя с Порто от Шампионската лига, който “старата госпожа” спечели с 2:0.

Въпреки глобата и наказанието от страши треньора, това не е потушило нещата между Алегри и Бонучи, които са се сбили в съблекалнята на тима при последната тренировка на отбора. Наложило се е други играчи да разтървават двете страни и да ги успокояват.

От своя страна, старши треньорът е заявил на ръководството на тима, че ако не отстрани защитника, той ще подаде оставка.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker