Извън БългарияТенис

Григор не намери “отрова” срещу Краля

Гришо не намери “Начина” срещу Краля на клея и отпадна на 1/2 финала в Монте Карло…

Най-добрият български тенисист Григор Димитров загуби с 0:2 сета (6:4 6:1) 1/2 финала на “Мастърса” на червено в Монте Карло от Рафаел Надал.

Хасковлията продължава да има само една победа от вече 12 мача срещу “Краля на клея”. Преди 5 години двамата се срещнаха на 1/4 финалите в Монте Карло и Димитров измъчи испанеца, който все пак надделя с 6:2, 2:6, 6:4. Сега обаче на Рафа му бяха нужни само два сета, за да пречупи българина, който въпреки всичко може да бъде доволен от представянето си в турнира тази година.

Първият сет бе оспорван и продължи повече от час, но във втората част Григор не успя да се противопостави по никакъв начин на Краля на клея, който се класира за поредния си финал в Монте Карло, където утре ще се опита да спечели рекордна 11-а титла. Съперник на Надал на финала ще бъде германецът Александър Зверев или японецът Кей Нишикори.

Гледай мача на живо без прекъсване на картината с безплатна регистрация в bet365 от ТУК.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker