Извън БългарияФутбол

ГЛЕДАЙ: Буфон по-бесен от всякога: Съдията има кофа за боклук, вместо сърце

Играещата легенда на Ювентус и капитан на отбора Джанлуиджи Буфон бе повече от ядосан, след края на реванша с Реал Мадрид. Двата отбора се срещнаха на 1/4 финалите, а снощи до последно “старата госпожа” водеше с 3:0 и бе на косъм от продълженията, след 3:0 в първия мач за испанците.

В последната минута на продължението обаче, ”белия балет” получи правото да изпълнява спорна дузпа, от която Кристиано Роналдо реализира без проблем и прати отбора си в следващата фаза на турнира.

Буфон реагира бурно на съдията и бе изгонен с директен червен картон. Ето и какво каза легендарният вратар след края на срещата:

„Това беше едва 10-процентова дузпа. Сигурен съм, че съдията видя, че това е спорна ситуация. Не трябва да се отсъжда такова нарушение в 93-ата минута. В първия мач за нас не дадоха чиста дузпа“, започна Буфон.

„Отборът се раздаде на терена и не може един човек да разрушава такъв невероятен обрат. Не може вместо сърце да имаш кофа за боклук. Ако нямаш характер да излезеш на терена, по-добре стой на трибуните с жена си и децата, да пиеш газирани напитки и да ядеш чипс. Не бива да разрушаваш мечтата на един отбор.“

„Реал Мадрид заслужи да играе на полуфинал след представянето си в двата мача. Желая им всичко хубаво. За мен беше чест да играя срещу този отбор. Ние обаче заслужавахме поне да участваме в продължения“, завърши той.
Не забравяйте, че клиентите на bet365 имат достъп до множество мачове на живо от редица ТОП европейски първенства – Серия “А”, Премиера Девисион, Лига 1 и други. Регистрирай се сега и се убеди >>>

Какво каза Джанлуиджи Буфон на рефера, след като бе изгонен

Какво каза Джанлуиджи Буфон на рефера, след като бе изгонен

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker