Виктория Волей - мъжеВолейболДюш

Виктория Волей се класира на полуфинал в държавното за прекадети

Виктория Волей (Пловдив) се класира за полуфинала в държавното първенство по волейбол за прекадети, което се провежда в момента в Смолян.

В последния мач от своята група възпитаниците на треньора Христо Георгиев и помощника му Георги Димитров надиграха категорично Пирин (Разлог) с 3:0 (25:20, 25:21, 25:12) гейма.

Най-трудно протече вторият гейм, в който момчетата на Пирин поведоха с 19:16, но пловдивчани показаха добра психика и успяха да обърнат нещата в своя полза.

В третия гейм треньорският щаб даде шанс за изява на абсолютно всички състезатели на Виктория Волей, които са в групата в Смолян.

Така „викторианците“ завършиха на второ място и на полуфинал ще играят срещу победителя в другата група. Съперникът им ще стане ясен по-късно тази вечер и това ще е победителят от мача между ЦСКА и Родопа (Смолян), който започва в 17,00 часа.

Източник: victoriavolley.eu

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker