Извън БългарияЛегендиФутбол

Вижте къде се е оформил суровият характер на Камата!

Един от най-ярките детайли от чапатия характер на футболната легенда Христо Стоичков – псуването, се е появило в него когато той още е бил в ранна детска възраст. Говори се, че навикът да псува се заражда по време на футболните мачове в неговото родно село Ясно поле, където той често се закачал със съперници и дори със съотборници.

Това разказва кметът на града Иван Иванов пред в.”7 дни спорт”, спомняйки си, че той и останалите батковци около Камата са изиграли водеща роля в оформянето на поведението му.

“Ицо беше много палав, просто панта и половина. Ние, по-големите го бяхме научили да псува. Когато някои го попиташе как се казва, той отговаряше – Ицко Стоичков – майка ти да…”, коментира кметът Иванов.

Той разкри, че за 50-годишния юбилей на футболната звезда (8 февруари, понеделник), местният стадион ще бъде преименуван на “Стоичко Стоичков” на името на бащата на Камата.

100 лв. бонус от Efbet. Гледай стотици мачове на живо, играй на високи коефициенти и казино, най-бързите методи за разплащане чрез Easypay и всичко това от удобната мобилна версия на Efbet. Регистрирай се сега от ТУК >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker