бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивФутбол

ВИДЕО + СТОПКАДРИ: Колко пъти съдиите ощетиха Локомотив (Пд) в последните кръгове?

Съдийските грешки по време на мачовете на Локомотив (Пд) не само, че зачестиха, но и станаха редовна практика.

От началото на втория полусезон в първенството “смърфовете” са били ощетявани минимум пет пъти. И то явно. В ситуации, в които няма как да има спор, нито някаква градивна дискусия “за” или “против”, защото грешките са 100-процентови.

Екипът на TribunaPlovdiv.bg рядко си е позволявал да коментира съдийски решения. Далеч сме от коментари върху съдийски наряди, а ако сте забелязали, в нашите репортажи за мачовете мимоходом просто са отблеязвани червените картони за даден играч.

Сега обаче ще си позволим да изнесем няколко видеа на явни съдийски гафове срещу “черно-белите:

Нека направим една кратка ретроспекция на няколко ситуации от последните няколко мача на “смърфовете” в шампионата – гостуването на Славия (1;1), гостуването на Септмври (СФ) (3:1), домакинството на Берое (0:2), гостуването на Черно море (0:1) и изминалото преди дни домакинство срещу Дунав Русе (2:2). Пет мача, в които “смърфовете” теденциозно или не, бяха лекичко “порязани”.

Всичко започна под снега на стадион “Васил Левски” срещу Славия на 25 февруари. Мохамед Муса получи заслужен червен картон в 48-ата минута на срещата и така остави отбора си до края на срещата с човек по-малко. Ситуация, която категорично не е дискусионна.

Но какво последва нататък. В 95-ата минута, от петте добавени продължение, Локомотив (Пд) инкасира попадение. За съжаление, и видеоповторенията, които са налични от срещата не показват точната грешка на реферите. Повечето, които са гледали двубоя може би помнят, че играчите на Славия се възползваха сериозно от грешка на Станислав Ставров, който не забеляза, че футболистите на “белите” преместиха изпълнението на един фаул с над 25 метра към половината на Локомотив (Пд). Последва центриране, което нямаше да бъде възможно, ако ударът бе изпълняван по правилник. Езе не изчисти добре и Карабельов отбеляза.

След това дойде гостуването в София на Септември. В 37-ата минута Крис Гади отбеляза попадение, но както се вижда от стопкадъра по-долу и в приложеното видеоповторение, той бе в засада.

На 10 март, Локомотив прие Берое у дома на “Лаута”. Ситуацията с изгонването на Симеон Райков при глупостта на Охане (и изритването на физиотерапевта на Локомотив (Пд)) ще оставим на вас. Вие преценете кой от двамата играчи трябва да бъде санкциониран, и как изобщо да се процедира.

В 58-ата минута на срещата, главният рефер Ангел Ангелов определено пропусна очевидна дузпа. Минути преди това, през първата част домакините имаха притенции за 11-метров удар, но там правилно съдията не даде дузпа, след като Райнов бе прибрал ръцете си пред тялото.

Тук обаче, при центрирането на Муса и играта с ръка на Иван Иванов в наказателното поле, няма как да се съгласим, че Ангелов не е видял ситуацията, тъй като и кълбото промени сериозно траекторията си.

Осем дни след това Локомотив акостира на “морската гара” във Варна. Там в 4-та минута Елитон изпълни пряк свободен удар. В резултат капитанът на Черно море Георги Илиев “повтори упражнението” на Иван Иванов и игра с ръка в своето наказателно поле. Той си помогна при нейното спиране и укротяване, преди да изчисти.

Депутатът съдия Стефан Апостолов подмина ситуацията с лека ръка, но това си беше 100-процентова дузпа за момчетата на Бруно Акрапович.

Така стигаме до головия трилър с Дунав (Русе) през изминалия уикенд на “Лаута”. Локомотив (Пд), макар и с човек по-малко, заради заслужен червен картон на Антони Милина, водеше в резултата с 1:0. В 66-ата минута главният рефер Николай Йорданов дали за да компенсира забавената си реакция, или не, отсъди 11-метров удар, който бе страшно комичен. Първо, Бирсент Карагарен провлачи крака си и падна за дузпа, но Йорданов остана безмълвен. След това кълбото се озова в краката на Исмаил Иса.

Той също реши да пробва късмета си и се струполи в наказателното поле. Този път реферът посочи “бялата точка”, за изненада на мнозина, тъй като още в реално време, а след това и на повторенията, се видя, че Елитон не предприема каквито и да е действия, за да бутне нападателя на Дунав. Дузпа за падането на Карагарен е “по-възможна” от дадената.

В края на срещата се стигна до нова дискусионна ситуация, когато Диян Димов игра с ръка в наказателното си поле, но и тук Йорданов пропусна нарушението.

Съдиите са хора. Играта е динамична, което дава възможност за грешки. В последните мачове на Локомотив (Пд) обаче се натрупаха няколко последователни очевидни такива.

TribunaPlovdiv.bg

https://www.tribunaplovdiv.bg/betfair-%D0%B1%D0%BE%D0%BD%D1%83%D1%81-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8-28-00-%D0%BA%D0%BE%D0%B5%D1%84-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE/

Подобни

7 Коментара

  1. Признавам, че понякога съм недоволствал по ваш адрес, но този сайт категорично може да бъде обявен, за най-обективен и нетенденциозен такъв!!!
    Ония боклуци от дербито и жълтур24 са толкова долни, че не е истина! Абе жълтури! Няма лошо да се пише за всички пловдивски отбори, но обективно! А не ЗА едни и ПРОТИВ други, както правят споменатите по-горе!
    Добре, че някой се сети да публикува очевадната реалност!
    Евала!

  2. Браво Трибунки за статията-единствената пловдивска медия, която отразява новините обективно за двата гранда на Пловдив и също така защитаваща плодивските интереси в тази опорочена джунгла наречена Български футбол.Не са, като ония брадат жълтур от дербито, който не спира умишлено да маскари Локомотив.

  3. Съгласен съм на 100%.

    Съдийството е абсолютно тенденциоозно, но има още много пропуснати фалове, спестени жълти картони на противниковите играчи, които имат пряко вличние на поведението на играчите.
    Всичко започна общо взето след срс-то на Крушарски, в което говореше открито против Тиквата. Правете си изводите сами!

  4. Евала на вашата медия, за този материал! А беше редно и самото ръководство на клуба да вземе отношение по тези факти! Но….явно за тях това не е проблем?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker