Ботев ПловдивФутбол

Белгийци потвърдиха трансфера на Алекс Колев в Ботев

Александър Колев може да се счита за ново попълнение на Ботев. След като официалният сайт на настоящия му клуб белгийския Геел обяви, че е постигнато споразумение с Ботев за трансфера на играча.

Според съобщението в сайта на клуба Колев ще замине в неделя за България, а в понеделник и вторник ще мине медицински прегледи и ако е всичко е наред той ще подпише в сряда или четвъртък договора си с Ботев.

В съобщението се изказва голяма благодарност към Колев и му пожелават успех в Ботев, като от клуба съжаляват, че той напуска отбора и молят феновете да разберат решението за трансфера.

На вчерашната пресконференция преди двубоя срещу Черно море Велислав Вуцов заяви, че е разговарял с играч и мениджъра му и той е готов да играе за Ботев, въпреки че е пращан от медиите в други отбори. Като Вуцов имаше предвид именно Колев, който в последните няколко седмици беше пращан освен в Ботев и в белгийски отбори.

Александър Колев е роден на 8 декември 1992г. висок е 1.91.

През кариерата си е играл за белгийския Десел спорт 24 мача 1 гол и 2 асистенции и досега за друг белгийски тим Геел 25 мача и 6 попадения. Младежки национал на България до 21 години в 10 срещи е реализирал 4 попадения. Основната му позиция е централен нападател, като точно като таран ще бъде използван в Ботев.

ВИЖТЕ СЪОБЩЕНИЕТО НА ОФИЦИАЛНИЯ САЙТ НА ГЕЕЛ ТУК >>

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker