Локомотив ПловдивФутбол

Атанас Узунов: Коко Динев ми каза, че моите политически пристрастия пречат на бизнеса му (обновена)

Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов говори тази сутрин пред Нова Телевизия, където разкри, че върху него е бил направен опит за политически натиск.

“Мисля, че декларацията, която излезе в официалния сайта на клуба е предоставена на Коко Динев. Имах разговор с него, който беше съвсем кратък. Разговора се състоеше в това, че моите политически пристрастия пречат на бизнеса на Динев. Не си е признал, че някой го натиска, за мен това беше достатъчно. Феновете на Локомотив, Левски, ЦСКА, Ботев са граждани на България и могат спокойно да си протестират. Никога не съм организирал протест с феновете на Локомотив. Доста мои колеги – депутати и общински съветници, след като са били от ГЕРБ и са преминали в друга политическа сила. Няма да казвам коя е, вие се замислете защо е станало така. Не е редно хората да са те избрали от една партия, а ти да се преместиш в друга. Този натиск, който е извършен върху г-н Динев се отнася също и за мен. Аз обичам работата си, обичам и Локомотив. Аз съм съгласен и да съдействам на прокуратурата ако се изкара видео, в което се вижда, че аз съм организатор на някой протест. На 14-ти аз бях делегат на БФС в София, дори не знаех какво точно става в Пловдив”, сподели Узунов.

От Нова ТВ заявиха, че са потърсили ръководството на Локомотив за коментар, но те са им отказали. Също от телевизията са помолили, ръководството да им предостави привърженик със скрито лице, който е бил организиран да отиде на протест, но клуба не са им предоставили такъв фен.

“Запознат съм с декларацията на ДПС. Аз нямам конфликт с ДПС и мисля, че се разбирам със всеки. Стана ясно, че не са разбрали мотива за моето уволнение. След като се запознаха с фактите ми се извиниха, и очаквам до дни да излязат с становище по случая”, добави Узунов.

“Нямам информация и няма как да имам. Неговия бизнес е извън Пловдив,  и не знам нищо“, сподели Узунов на въпрос дали има информация за натиск и върху Коко Динев.

Oще за Локомотив Пловдив от днес:

ВИДЕО: Славия разби трагично слаб Локомотив, Станков изумява 

Официално: Ботев домакин на Пловдивското дерби

Станков: Хубаво е, че играем с Ботев още първия мач, чакаме с нетърпение дербито

Само в TribunaPlovdiv.bg: Вижте къде ще се играе Пловдивското дерби, при наказание на Ботев

Венци Стефанов: Локо Пд е селски отбор със селски треньор

Привържениците на Локомотив грабнаха Станков, искат оставката му на момента

Програмата на Локомотив в първата седмица

Сашо Станков: Венци Стефанов не ми е на нивото 

Атанас Узунов: Опитват се да ме притиснат, не знам дали не опитват и върху Коко Динев

Привържениците на Локомотив: Не сме подвластни, Локомотив е последният остров, който ни задържа в България 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker