бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Александър Горанов се връща в Локомотив, ако го повикат отново

Ръководството на Локомотив (Пловдив) освободило централния защитник Александър Горанов от лоялност към избягалия Ангел Грънчов. Това станало буквално няколко часа преди бранителят да си тръгне заради безпаричието на “Лаута”. Горанов изкара едноседмичен пробен период, в който остави отлични впечатления. Особено в контролата срещу Литекс (3:0) 26-годишният играч демонстрира изключителна прецизност и агресивност в сърцето на отбраната. Христо Колев-Бащата обаче решил да бъде лоялен към досегашните защитници Молдованов и Грънчов, които останали в клуба въпреки затрудненото финансово положение.

От Локомотив оценявали себераздаването на всеки един и за тях било приоритет да покажат благодарността си, като им осигурят сигурност в отбора. След напускането на Грънчов обаче, което бе изненадващо за всички в клуба, Горанов отново е в полезрението на треньорското ръководство.

“Аз съм много благодарен на треньорското ръководство за шанса, който ми бе даден и за прекрасното отношение и условията, които ми предоставиха. С радост бих приел да облека екипа на отбора. Локомотив (Пловдив) е клуб с богата история и с невероятна  публика. Има отлична атмосферата в тима, а момчетата са изградили страхотен колектив. За мен финансовото положение не е от значение, искам да играя за отбора и за прекрасните му фенове”, заяви Горанов пред БЛИЦ.

Бранителят разкри, че има предложение от Гърция. На този етап обаче е в изчакване, тъй като се надява да получи договор от Локомотив.

Петър Костов/БЛИЦ

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker