Ботев ПловдивФутбол

Черно море иска да измъкне Шопов из под носа на Ботев (Пд)

Черно море се е насочил към трансферна цел на Ботев Пловдив. Моряците ще се опитат да отмъкнат под носа на канарчетата халфа на Дунав Русе Васил Шопов. Както е известно, договорът на полузащитника с драконите е до 31 май и засега няма подписан нов.

Той има предварителна договорка със старши треньора на жълто-черните Николай Киров-Белия. Дори е уточнен и срокът на бъдещия му контракт с Ботев – 2 години. В последните дни обаче апетити към Шопов проявява и Черно море. Наскоро Илиан Илиев освободи Александър Цветков, а Мариян Огнянов е контузен и той търси да подсили халфовата си линия с качествено попълнение. Преди дни самият Васил Шопов призна за интерес на канарчетата към него, но заяви, че още няма нищо конкретно. Развръзка се очаква след края на баражите за оцеляване, в които Дунав е замесен. Старши треньорът Илиан Илиев пък призна, че вече е договорен защитникът Ивайло Марков.

“Познавам го от работата ми с него в Локомотив Пловдив”, каза специалистът. През февруари Марков подписа с Дунав Русе, но така и не се наложи и напусна.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker