бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

“Локомотив”-ът минава по “заобиколния път”, през Варна, за Европа…

Тази вечер от 19:00ч. отборът на Локомотив (Пд) излиза на стадион “Тича” във Варна в първия мач от битката за седмото място срещу Черно море, което дава шанс за участие в Лига Европа при успех след това над третия от първата шестица, като това може да е Левски или Берое.

Реваншът е на 19 май от 19,45 часа в Пловдив. И от двата лагера са амбицирани да продължат напред.

Локомотив (Пд) отстрани Славия с общ резултат 6:1 в 1/4 финалните плейофи, докато Черно море се справи със Септември (Сф) (4:2).

Варненци са в серия от четири домакински победи и ще гонят чиста победа, която да увеличи шансовете им на реванша. В Локо пък се заканват да отбележат поне гол, като това е целта минимум, очертана от треньора Бруно Акрапович.

Колегата му Илиан Илиев няма кадрови проблеми за решаване. От състава отсъстват единствено трайно контузените Витиня, Мариян Огнянов и Дани Кики. Очаква се атаката да води Мехди Фенуш, а от втора линия да го подкрепя Радослав Василев. По крилата ще връхлитат Атанас Зехиров и Аристот Ндонгала.

Любопитен момент около мача е, че наставникът на варненци Илиан Илиев е водил Локомотив, откъдето си тръгна въпреки нежеланието на собственика Христо Крушарски.

Вероятни стартови състави:

Черно море: Макенджиев, Станчев, Димов, Хасани, Кононго, Г. Илиев, Витанов, Зехиров, Р. Василев, Ндонгала, Фенуш

Локомотив Пд: Милина, Велковски, Везалов, Езе, Мухамед, Умарбаев, Ангелов, Райков, Буна, Марчев, Аралица

Илиян Илиев се изправя на пътя на Локомотив (Пд) към Европа

Локомотив тръгна с 19 футболисти за Варна

“Смърфовете” ще се готвят в Говедарци през лятото

Подобни

Един Коментар

  1. Локомотивът няма да играе в ЕКТ и това е най-логичното нещо! Черно-белите имат нужда от ереме за обиграване и надграждане и точно заради това няма да се напъват! Да ходят тимаджиите да си губят времето за почивка срещу Левски! Загубена кауза, която носи само объркване на тренировъчния процес! Само Локо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker